Успішний Team building!!!


18.05.2017
Студенти групи ЕО-IV-1 НТУ в межах виконання курсової роботи з дисципліни «Управління екологічними проектами» провели тімбілдінг для своїх колег-екологів.


Відповідно стандарту вищої освіти підготовки бакалавра за спеціальністю 101 «Екологія» випускники мають володіти різними компетенціями.


Майбутні бакалаври продемонстрували на практиці володіння загальними компетенціями, серед яких здатність розробляти та управляти проектами та здатність мотивувати людей і рухатись до спільної мети.


Мета заходу «підвищити рівень ефективності роботи у команді студентів-екологів» була успішно досягнута завдяки тому, що студентами були набуті та проявлені спеціальні компетенції, а саме здатність управляти стратегічним розвитком команди в процесі здійснення професійної діяльності у сфері екології, охорони довкілля та збалансованого природокористування та здатність самостійно розробляти екологічні проекти шляхом творчого застосування існуючих та генерування нових ідей.
Багата фантазія майбутніх бакалаврів та отримані знання дозволили виконати усі поставлені завдання та продумати веселу конкурсну програму. Серед найцікавішого були спортивні змагання (футбол, волейбол, квідіч, будні баскетболіста, покажи слово, кільцекид, конкурс на суперприз, бліц-конкурс, біатлон, метання ножів, екологічні шашки, лижники) та екологічна гра «Зелений менеджер». Доброю традицією стала посвята в студенти-екологи першокурсників.


На всіх етапах життєвого циклу навчального проекту був проявлений отриманий під час навчання програмний результат, що передбачає вміння демонструвати здатність до організації колективної діяльності та реалізації комплексних природоохоронних проектів з урахуванням наявних ресурсів та часових обмежень.


https://www.facebook.com/pg/ecokafedrantu/photos/?tab=album&album_id=1672845639689002&__tn__=-UC-R